• -

Baby - en peuterzwemmen

Leuke activiteit voor jou en je kind.


Zwemmen met je baby bij Bruurs

Onder deskundige begeleiding samen met je baby bewegen in ons 25-meterbad op vrolijke liedjes. Je baby leert zich op zijn gemakt te voelen in het water en jij kunt heerlijk genieten van je kindje die overduidelijk plezier beleeft. Babyzwemmen maakt de band tussen jou en je baby nóg sterker. Bovendien heeft het een positieve invloed op de psychische en motorische ontwikkeling van je baby, en prikkelt het volop de zintuigen.

Bereid je voor
Je kunt met je baby zwemmen als hij of zij drie maanden oud is. Deze leeftijd kan echter verschillen per kind. Overleg daarom bij twijfel zeker even met het consultatiebureau. Belangrijk: zorg voor goede zwemluier. Smeer je baby in na het zwemmen en draag zelf comfortabele zwemkleding.

Openingstijden en tarieven

Peuterzwemmen
Peuters willen niets liever dan de wereld om zich heen ontdekken. Ze zijn groot genoeg om zelf rond te lopen, maar te klein voor zwemles. Hoe zorg je dat zij veilig op ontdekkingstocht kunnen in ons waterrijke land? Leer hen zichzelf redden na een val in het water met peuterzwemmen.

Natuurlijk let je goed op je kinderen. Zeker als zij nog klein zijn. Toch is het een geruststellende gedachte dat zij zichzelf kunnen redden na een val in het water. Tijdens peutersurvival leren kinderen zich op hun rug te draaien. Vervolgens leren zij om te blijven drijven tot er hulp komt of zelf naar de kant te komen. Eerst oefenen we met een drijfpakje, maar de lessen worden steeds uitdagender. Daardoor wordt de zelfredzaamheid van kinderen steeds groter.

Bereid je voor
Kinderen leren tijdens peuterzwemmen geen zwemslagen zoals schoolslag en borstcrawl. De focus ligt op het overlevingszwemmen na een val in het water. Peuterzwemmen is een goede voorbereiding op de ABC zwemlessen.

Contact bij Bruurs

Bel +31(0)13 - 507 53 32 of stuur een email naar info@sporthotelbruurs.nl
Je kan ook het onderstaande contactformulier invullen.

© 2016 Bij bruurs | Dit is een website van Krachtig Media